Kategorier
Arbetsmiljö

Att gå en utbildning i BAM – så funkar det

Med en utbildning i BAM stärker man medvetenheten hos sina medarbetare och ökar även säkerheten och tryggheten på jobbet. Hitta en BAM-utbildning nära er.

En utbildning i BAM gör att man både blir mer säkerhetsmedveten på jobbet och stärker de interpersonella relationerna. Att man blir hemmablind på jobbet är inte konstigt efter år av rutinmässigt utförande av uppgifter. Du hanterar uppgifter utan att kanske ibland tänka på vad du gör. Dina kollegor förväntas göra vad de gör och ni vet var ni har varandra. Men har ni verkligen koll på vad som är kärnan i verksamheten? Och hur är egentligen er relation till varandra? Ibland kan det vara en bra idé att gå en utbildning för att skaka om sig lite och se verksamheten ur ett nytt perspektiv.

Utbildning i BAM för chefen eller arbetsledaren

En BAM-utbildning är inte bara viktig för ökad säkerhet på jobbet. Det är också en bra investering för den som vill sätta sig in i hur arbetsmiljölagen fungerar. Detta kan vara särskilt intressant för den som funderar på att söka en chefsbefattning och vill vara “på tårna” redan från början. En utbildning i BAM går igenom de viktigaste aspekterna när det gäller att skapa en stark arbetsgrupp. Man kan också med utbildningen lära sig hur man som arbetsledare eller chef undviker sociala problem på arbetsplatsen, såsom mobbning, och hur man löser de konflikter som kan uppstå mellan de anställda. Stärk er grupp med en utbildning som främjar arbetsmiljön.