Kategorier
Företag

Rusta och matcha är ett bra alternativ till att försöka ensam

Rusta och matcha är precis vad det låter som. En möjlighet för dig att rusta upp dig inför nytt arbete på ett sådant sätt att det matchar dig och företaget.

Att stå till Arbetsförmedlingens tjänst innebär att du ska söka jobb varje dag. Så länge du inte hittar ett passande jobb kommer du att få en viss form av ersättning. Det gäller även om du inte får det du sökt, trots att det verkligen skulle passa dig alldeles utmärkt.

Har du ingen framgång på länge kan det vara dags att få lite extra hjälp i olika former av insatser från Arbetsförmedlingens sida. Men du kan även börja fundera själv på om du ska ta en helt annan väg. Kanske är det dags för dig att börja med något helt nytt.

Rusta och matcha är en tjänst som Arbetsförmedlingen använder

Du kan använda dig av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha för att få fler och kanske till och med lite bättre möjligheter att skaffa dig ett jobb. Om inte ett jobb så i varje fall en bättre sysselsättning än den du har nu. Varför inte ta och studera för att lära dig något nytt?

Det här kan bli ditt livs resa och nya dörrar kommer att öppna sig istället för de som tidigare har stängts framför näsan på dig. Vem vet vart det kommer att bära hän. Är du det allra minsta äventyrlig kanske det här är din bästa chans att ta reda på det.